Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 11:20

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih 20 milijuna kuna za projekt OHBP

U petak 12. svibnja 2017. u Dubrovniku su potpisani ugovori o sufinanciranju projekta „Objedinjeni hitni bolnički prijem Dubrovnik“ čiji je korisnik Opća bolnica Dubrovnik i projekta „Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti domova zdravlja i koncesionara Dubrovačko – neretvanske županije“ čiji je korisnik Dubrovačko-neretvanska županija.
Ugovore su potpisali ministrica regionalnog ravoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, župan Dubrovačko - neretvanske županije Nikola Dobroslavić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje Tomislav Petric i ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić.

Nositelj projekta je Opća bolnica Dubrovnik, a pripremala ga je Regionalna razvojna agencija DUNEA, koja ga je prijavila na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Poboljšanje pristupa hitnoj zdravstvenoj zaštiti. Ukupna vrijednost projekta je 21.587.144,72 kuna, a razlika će se financirati vlastitim sredstvima Opće bolnice Dubrovnik. Projekt će poboljšati dostupnost i kvalitetu  hitne zdravstve skrbi u dubrovačkoj bolnici.
U ime korisnika, zahvalili su se župan Dobroslavić i ravnatelj OB Dubrovnik, docent Bekić te izrazili zadovoljstvo što se potpisivanje održalo upravo na Dan Dubrovačko-neretvanske županije i blagdan njezinog zaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Naručite se
1000 znakova
Dodaj datoteke