Srijeda, 17 Siječanj 2018 13:56

Napustio nas je Baldo Božović

U 63. godini u ponedjeljak 14. siječnja, preminuo je naš djelatnik Baldo Božović. Rođen je 27. studenog 1955. u mjestu Đurinići, Općina Konavle. Srednju Ekonomsku školu završio je u Dubrovniku, a 1983. godine diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Dubrovniku i stekao zvanje diplomirani ekonomist. 

Radni vijek započeo je u Atlanskoj plovidbi, zatim u  Stambeno komunalnom SIZ-u, Zračnoj luci Dubrovnik, tvrtki Chromos boje i lakovi, Gradu Dubrovniku kao komunalni pročelnik, GP Dubrovniku na mjestu komercijalnog direktora. 

U Opću bolnicu Dubrovnik zaposlio se 10. listopada 2007. godine na funkciju pomoćnika ravnatelja za ekonomske poslove, nakon toga 2013. godine imenuje se zamjenikom sanacijskog upravitelja Opće bolnice Dubrovnik. Nakon završetka sanacije, u svibnju 2016. raspoređuje se na radno mjesto pročelnika službe za nemedicinske poslove, a od 1. lipnja 2017. obnašao je  dužnost pomoćnika pročelnika službe nemedicinskih djelatnosti. 

Našeg dragog Balda pamtićemo kao velikog čovjeka i iznimno predanog stručnjaka uz veliku zahvalnost za dobrotu, ljubav i toplinu koju nam je iskazivao. Počivao u miru Božjem ! 

Posljednji ispraćaj održan je danas 17. siječnja na groblju Male Gospe u Višnjićima (Konavle).
Ovim putem želimo izraziti iskrenu sućut obitelji Božović u ime svih djelatnika OB Dubrovnik.

 

Naručite se
1000 znakova
Dodaj datoteke