Srijeda, 23 Svibanj 2018 09:33

Pohvala odjelima dubrovačke bolnice

U moru loših vijesti i događaja oko nas, lijepo je čuti nešto pozitivno. Na adresu  portala INsider Dubrovnik stigla je pohvala čitateljice odjelima Opće bolnice Dubrovnik, čiji su podaci poznati redakciji.

„Već duže vrijeme razmišljam na koji način izraziti zahvalnost i ispričati svoje pozitivno iskustvo o pojedinim odjelima dubrovačke bolnice, na kojima sam boravila. Za odjel plastične kirurgije imam samo lijepe riječi, a posebno bi se htjela zahvaliti dr Selmaniju i dr Marku Margaritoniju koji se toliko brinu za žene koje operiraju. Hvala sestrama Andrijani, Danijeli, Nikolini, Ivani i Antoniji na svakoj lijepoj gesti i osmijehu, jer je to toliko važno tijekom liječenja. Zahvaljujem se i odjelu ginekologije, a posebno dr Mladenu Mioviću koji za svaku pacijenticu ima toplu riječ. Njihov se rad ne može mjeriti plaćom koju primaju. Ne manje važne, nego kao šećer na kraju, spomenut ću one koji pomažu pri oporavku nakon svih silnih operacija, a to su djelatnice sa fizikalne terapije, Marija, Višnja, Silvana, Zrinka, Tina i Rose.

Jedno veliko hvala od srca dr Mariji Došner i ravnatelju dr Mariju Bekiću! Želim vam da ostanete pozitivni i veseli za svakog budućeg pacijenta." 
prenosi INsider Dubrovnik 

Naručite se
1000 znakova
Dodaj datoteke